maandag 30 juni 2014

Dance Legend - Different View

Voor mijn gevoel is het Russische merk Dance Legend vanuit het niets razend populair geworden. En dat is niet voor niks!

Bij de Nederlandse webshop Hypnotic Polish bestelde ik onder andere Different View van Dance Legend. Ik ben niet zo dol op duochromes maar het holografische effect erin maakt 'm toch wel heel bijzonder.

Voor de zekerheid heb ik mijn aqua base als base coat gebruikt en heb ik ook geen top coat gebruikt.
Na het eerste laagje lakken was ik bang dat ik 'm niet dekkend zou kunnen krijgen maar tot mijn verbazing was hij na het tweede laagje wel volledig dekkend!

Helaas scheen de zon twee dagen achter elkaar niet toen ik deze lak op had, ik had 'm eigenlijk ook wel in de zon willen zien.






zondag 29 juni 2014

Essence - Me & My Lover

Het is weer tijd voor een untried textured lakje. Me & My Lover van Essence lag al een tijdje in mijn la omdat ik bang was dat hij sheer zou zijn. Maar omdat ik al mijn textured lakjes wil gaan gebruiken heb ik 'm toch uit de la gepakt.
Ik ben blij dat ik dat gedaan heb! Hij was dekkend in twee laagjes! De droogtijd was ook best redelijk.

Me & My Lover is gewoon een mooi rood (neigt een klein beetje naar roze) textured lakje met gouden shimmer.




vrijdag 27 juni 2014

Takko Lacquer - Sweetheart

Dinsdag liet ik al het eerste one of a kind lakje van Takko Lacquer zien (Yuan Yuan) en vandaag is het tijd voor de tweede!

Sweetheart is een roze lak met gouden shimmer en flakies. De dekking verbaasde me een beetje, na 1 laagje was hij al bijna dekkend. Een tweede laagje maakte het helemaal mooi. Helaas zijn op de foto's mijn tips wel door de lak heen te zien maar in het echt was dit absoluut niet het geval.



Schaduw

Zon

Ik heb even getwijfeld of ik mijn macro-shot wel wilde plaatsen omdat ik er (veel te laat) achter kwam dat er een kattenhaar op mijn nagel zat en ik krijg 'm ook niet goed weggewerkt. Omdat ik de flakies in bovenstaande foto's niet goed heb kunnen vastleggen komt hier toch mijn macro.


woensdag 25 juni 2014

China Glaze - Flying Dragon

Flying Dragon van China Glaze stond eerst een hele tijd op mijn wishlist en daarna heeft hij een lange tijd stof staan te vangen in mijn Helmer maar nu heb ik 'm dan toch eindelijk opgedaan!

Van Flying Dragon zijn twee versies uitgebracht, die van mij is geloof ik de nieuwere versie. De lak is vrij dun. Ik heb drie dunne laagjes opgedaan zodat de lak niet al te erg ging vloeien. De droogtijd was wel prima.

De lak droogt ontzettend mat op. Hier een foto van twee nagels met top coat en twee nagels zonder.


Bij deze foto's heb ik wel op alle nagels een top coat aangebracht. De lak wordt er net iets egaler door.


 \


Een tijdje terug had ik bij de blogsale van PiggieLuv wat lakjes besteld en ze had er ook een potje flocking powder bijgedaan. Toen ik dat flocking powder zag moest ik meteen aan deze lak denken. Het week toch iets meer af dan ik dacht maar ik vond het toch wel leuk staan.



dinsdag 24 juni 2014

Takko Lacquer - Yuan Yuan

Wat ben ik blij met dit unieke lakje! Er is er maar 1 van en die is van mij. Onderaan mijn shoplog van deze maand kun je er wat meer over lezen.
In het kort: bij een loterij heb ik twee one of a kind lakken van Takko Lacquer gewonnen! Waaronder deze prachtige lila holo.

Ik had nog geen lakjes van Takko Lacquer en ik begrijp dat ze ook lastig te krijgen zijn omdat ze vaak uitverkocht zijn. Jammer, want de formules van beide lakken zijn echt geweldig.
Yuan Yuan, zoals deze lak heet, dekte bijna helemaal in 1 laag. Ik heb uiteindelijk twee laagjes aangebracht. Hij lakt echt zo ontzettend fijn en is (zoals de meeste holos) ook zo droog.

Genoeg geratel, foto's! Deze foto's zijn allemaal in de zon genomen.







Ook in de schaduw is hij onwijs mooi, hij lijkt wel te gloeien!


En als bonus nog twee foto's gemaakt in mijn lightbox.




maandag 23 juni 2014

CrowsToes Nail Color - Love Stinks

Vanuit Amerika kreeg ik dot mooie lakje opgestuurd, mijn eerste CrowsToes. Ik was altijd al onder de indruk van het label maar het kwam er nooit van één (of meerdere) te bestellen.

Love Stinks is een roze lak met blauwe flecks/shimmer. Ik was in eerste instantie bang dat hij niet dekkend zou zijn maar na 2 dunne laagjes was hij vrijwel helemaal dekkend, voor de zekerheid heb ik er nog een derde laagje overheen gedaan.
Deze lak lijkt wel te gloeien door de shimmer!



zaterdag 21 juni 2014

Catrice - Quel Bleu Turquoise

Het is weer tijd voor een untried textured lakje. Deze keer heb ik gekozen voor een blauwe, Quel Blue Turquoise van Catrice. De lak kwam uit de L'Afrique, c'est chic-collectie en bestond uit 5 lakken, dit was de enige die ik heb meegenomen.

De lak dekt in 2 laagjes en was snel droog maar ik vond het textured effect een beetje tegenvallen. De kleur blauw vind ik wel erg mooi.


Zo van dichtbij ziet hij er ook wel leuk uit.


woensdag 18 juni 2014

WK nagels

Een tijdje terug vond ik deze decals van de Born Pretty Store. Ik vond de decals van Ronaldo zo grappig dat ik ze besteld had. Ook had ik al wat velletjes van deze decals in huis en omdat ik ze over een tijdje niet meer kan gebruiken heb ik ook hier twee decals van gebruikt.

Als basis heb ik 4 laagjes Nubar - Lemon (geel) gebruikt en 3 laagjes NYC - High Line Green. Met beide lakjes had ik wat problemen ze streeploos te krijgen, vandaag dat ik zoveel lagen lak heb gebruikt.



maandag 16 juni 2014

Rival de Loop - Sand 01

Vanaf nu ga ik proberen elke week een untried textured lakje te swatchen. Deze week een geweldige van Rival de Loop.

Rival de Loop is het huismerk make up van de Duitse drogist Rossmann. Ik wist eigenlijk vrij weinig van dit merk/deze lakken af en nam op de gok deze zilveren lak met allerlei kleuren glitters erin mee. Ik geloof dat ik iets van €1,49 heb betaald voor de lak.
Ik heb 3 dunne laagjes aangebracht die vrij snel droogden. Als je goed kijkt zie je mijn tips er wel een beetje doorheen maar ik vond het niet storend omdat de lak zo mooi en uniek is.

De lak was trouwens ontzettend moeilijk vast te leggen.  Ik heb veel foto's genomen en op geen enkele foto komt hij tot z'n recht.






zaterdag 14 juni 2014

Polish Alcoholic - Pink, What Else?

Een tijdje terug verraste Sabrina me met een custom made lakje. Ze kent me toch wel goed, Pink, What Else? is namelijk een geweldig roze lakje met kleine paarse en blauwe glitters.

Ik had drie dunne laagjes aangebracht voor volledige dekking. De lak was zo droog. Echt een perfect lakje.

Mijn camera wilde alleen de echte kleur niet goed vastleggen, hij is wat zachter roze in het echt. En een deel van de glitters leek hij ook al te negeren...





De kleur van het lakje komt op deze macro beter uit.


Bij de Etsy shop van Sabrina kun je ook je eigen lakje laten maken.

woensdag 11 juni 2014

Cupcake Polish - Dallas

Een tijdje geleden vroeg Yv van Mijn Kleine Geheimpjes of ik Dallas van Cupcake Polish al eens geswatched had. Dat had ik nog niet gedaan en ik heb op een zonnige dag gewacht om 'm goed tot z'n recht te laten komen.

Dallas wordt omschreven als een koraal rode lak en daar hou ik het dan ook maar op.
Ik had drie laagjes nodig voor volledige dekking en die waren erg snel droog.

De eerste drie foto's zijn buiten in de zon genomen. Alle foto's zijn zonder top coat.




Deze foto heb ik in mijn lightbox gemaakt.


De laatste foto is in de schaduw gemaakt. Geen holo-effect maar nog steeds een mooie kleur.


Ik heb deze lak besteld bij Mei Mei's Signatures.

maandag 9 juni 2014

Nicole by OPI - Candy Is Dandy

Dit suikerzoete textured lakje heb ik opgestuurd gekregen uit Amerika en ik ben er ontzettend blij mee! Roze met zilveren glitters, geweldig.

Ik heb twee laagjes aangebracht en ik kon de tips nog enigszins zien maar vond het niet storend. De droogtijd viel me wel iets tegen maar ik heb het er voor over.




zaterdag 7 juni 2014

The Neverending Pile - Skittles


De kans is groot dat dit de laatste opdracht is die ik doe van deze challenge. Ik loop gigantisch achter (mede dankzij een gebroken nagel) en ik hou geen tijd over voor gewone swatches.

Skittles keek is wel heel erg naar uit! Ik heb ervoor gekozen om zwart, zilver en roze te gebruiken. Ik had allemaal dingen bedacht en uitgetekend maar het wilde totaal niet lukken. Na de vijfde mislukte poging op mijn middelvinger heb ik die maar gewoon in 1 kleur gelakt. De pink wilde ook al niet lukken en met mijn ringvinger was ik eigenlijk veel meer van plan.

Op mijn pink zitten twee laagjes Catrice - Holo Manolo.
Mijn ringvinger had ik eerst gelakt met twee laagjes Catrice - Meet Nudy. Daarna heb ik met een 'fan brush' een gradient gemaat met Meet Nudy, Rimmel - Ring A Ring O'Roses en OPI - Elephantastich Pink. Ik had eerst geprobeerd een gradient te maken met een sponsje maar dat lukte me echt niet. De fan brush had ik per ongeluk ook een keer ondersteboven op mijn nagel gezet en dat is ook wel te zien maar het kon me niet zoveel meer schelen.
Mijn middelvinger heb ik gelakt met 2 laagjes Emily De Molly - Where Boys Fear To Thead. Echt een hele mooie holo die ik nog een keer ga dragen als de zon echt goed schijnt.
Mijn wijsvinger is eigenlijk de enige vinger die in 1 keer gelukt was. Basis zijn twee lagen OPI - Elephantastic Pink. Toen dat droog was heb ik striping tape aangebracht en er overheen gelakt met Color Club - Bewitching en ook het tape meteen weer verwijderd. Daarna heb ik stukjes van een velletje bladzilver afgetrokken met 2 bokkenpootjes en die er bovenop gelegd.

Ik heb toch nog 5 untrieds voor deze challenge gebruikt.