woensdag 1 januari 2014

Shoplog januari

Weer een nieuwe maand dus weer tijd om een nieuwe shoplog klaar te zetten.
In december heb ik niet heel veel gekocht maar wel er zitten wel hele mooie lakjes tussen.

7 januari

Bij Enchantra was het afgelopen weekend gratis verzenden bij een bestelling van €10,- of meer. Ik wilde al zo lang een lakje van A-England hebben en nu kon ik 'm niet meer weerstaan. Omdat het lakje €9,95 kostte 'moest' ik er nog iets bij kiezen. Dit is een lakje van China Glaze geworden van €3,87.


A-England - Rose Bower
China Glaze - Be Merry, Be Bright

8 januari

Sinds ik weet dat Ozotic ermee stopt wilde ik toch nog een lakje ervan kopen. Bij PrettyPolish hadden ze er, toen ik eindelijk ging bestellen, nog maar 3. Gelukkig zat er 1 tussen die ik wel mooi vond. Daarnaast heb ik ook de plate van Bundle Monster meebesteld die ik ook al langer wilde hebben. En mijn eerste echte piCture pOlish lakje is nu ook een feit.

Ozotic - 604


piCtue pOlish - Electric Dream
Bij Action had ik ook nog dit lakje van Maybelline meegenomen voor €2,29. Ik kwam er laatst achter dat ik maar 2 grijze lakjes had! Dit lichtgrijze lakje moest ik daarom kopen.

Maybelline - Cloudy Grey

14 januari

Vandaag was ik naar Duitsland geweest. Eigenlijk voor de nieuwe collectie van Catrice maar die heb ik niet kunnen vinden. Wel heb ik 6 lakjes meegenomen die uit het assortiment gingen en nu €1,35 per stuk kostten. Daarnaast heb ik ook nog een geweldig lakje van Manhattan meegenomen voor €2,45. En ik heb de nail flakes van Catrice ook gekocht.

Orange-Utan, Bricky Mouse, The Monkey Gets Funky
Miss Piggy's BF, Mint Me Up, Petrolpolitan

71SToen ik vervolgens thuis kwam lag er een stapel post op me te wachten.

Als eerste een flesje nail foil glue die ik op eBay had besteld. Nu nog even wachten op het folie dat ik ook heb besteld.


De tweede enveloppe is 1 van de 2 bestellingen die ik bij de Born Pretty Store had gedaan. Dit zijn allemaal water decals. Zo makkelijk in gebruik en het resultaat is meestal erg leuk.
Dit alles had me $7,28 gekost en verzenden is altijd gratis.

Mijn bestelling was er deze keer ook redelijk snel, ik had op 1 januari besteld. Ik heb er wel eens langer op moeten wachten.

Het leukste heb ik voor het laatst bewaard. De Nail Vinyls die ik op 6 januari besteld had. Verzenden kost maar $0,75 vanuit Amerika. Ik hoop dat mijn nagels snel wat langer groeien zodat ik ze kan gebruiken.


15 januari

Op eBay had ik een setje kwastjes besteld waar een schuin kwastje bij zit. Die lijkt me fijner op de randjes schoon te maken na het lakken, ik gebruik nu een recht afgesneden kwastje.
Ik heb voor dit setje ongeveer €1,65 betaald.


17 januari

De nail foil die ik besteld had op eBay is vandaag eindelijk binnen gekomen. Nu nog even wachten tot mijn nagels iets langer zijn en dan ga ik eens kijken wat ik ermee kan.
Het kokertje is wel een beetje gebarsten maar het folie is nog helemaal in orde.
De strook folie is 1,2m lang en kostte zo'n €1,10.19 januari

Deze collectie van Catrice had ik geloof ik al in oktober gekocht. Eigenlijk voor iemand anders maar ik kreeg geen antwoord meer dus heb ik besloten 'm zelf te houden.

Pinkroque, Bronze-Deco, Forevergreen

20 januari

Ik ben een beetje alle Kruidvats/Kruidvatten af aan het struinen om zo wat lakjes van Essence en Catrice te bemachtigen die uit het assortiment gaan. Bij twee verschillende winkels heb ik deze lakjes en dit setje nail art decoration gevonden voor de helft van de prijs.

Essence - Mister Rusty, Catrice - The Dark Knight

Fantastic Metallics (Die strikjes!)

21 januari

Op eBay had ik wat nageldecoratiespulletjes besteld waaronder dit setje met neon studs voor zo'n €1,20.


Daarnaast lagen ook deze prachtige lakjes van de Gwen Stefani-collectie van OPI op de mat. Ik had ze bij deze verkoper op eBay besteld en was inclusief verzenden net geen €21,- kwijt.

Love.Angel.Music.Baby.,
In True Stefani Fashion, Hey Baby

22 januari

Weer een aantal lakjes bij een andere Kruidvat kunnen scoren. Roaring Red was €1,-, de andere twee kostten €1,50.

Roaring Red, The Effect Maker, Hugo Moss
Dit lakje van L'Oréal vond ik bij Big Bazar voor €1,99. Ik had er al eerder mee in mijn handen gestaan maar nu had ik 'm toch maar meegenomen.

Sweet Amethyst

23 januari

Mijn tweede bestelling van de Born Pretty Store is vandaag binnengekomen. Deze bestelling deed er weer een stuk langer over om aan te komen, ik had namelijk op 8 januari besteld. 
Voor ongeveer $10,- had ik nog wat water decals, een nail art kwastje en wat 'kettingen' om nail art mee te maken besteld.


Ook is er weer een bestelling van eBay binnengekomen. 50 schelpenstuds van ongeveer 3mm, kostte ongeveer €1,55. Ze zijn echt zo schattig.


Het mooiste heb ik weer voor het laatst bewaard. Weer een bestelling van Mei Mei's Signature. Voor €35,- (inclusief verzenden) had ik deze drie prachtige lakjes gekocht. 10 dagen nadat de lakjes waren opgestuurd had ik ze binnen.

Alleen al hierom zijn indies geweldig!

Pretty Serious - The Pink One,
Chaos & Crocodiles - Pi R Squared
Liquid Sky Lacquer - Wink ^.~
2 opmerkingen:

  1. Ik ben echt fan de Maybelline, forever strong lijn. Ze blijven zo mooi en lang zitten! En ik zie veel mooie lakjes voorbij komen, leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Linda! Dit is pas mijn eerste lakje uit die lijn, ben benieuwd!

      Verwijderen